Masseurs

Masseur Jaap

Mag ik mij even voorstellen?
Mijn naam is Jaap de Leeuw van Weenen en ik ben sinds november 2017 masseur bij Live.! Massages. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als administrateur en boekhouder waarna ik in 2008 besloot de overstap te maken naar de massage wereld. Wat in 2004 begon als een interessante cursus, bleek mijn grote passie te zijn. Na één jaar opleiding sportmassage, waarmee een stevige basis was gelegd, heb ik mijn kennis steeds verder uitgebreid met een flink aantal vervolgcursussen, waaronder in 2009 de Thaise Yoga-massage en in 2013 de Hawaiiaanse Lomi-lomi-massage. Van deze vele disciplines combineer ik vaak verschillende elementen in mijn massages.

Sinds 2008 ben ik met mijn massagepraktijk bezig. Ik heb in de afgelopen jaren veel voor Sauna Elysium in Bleiswijk gewerkt, eerst als ZZP-er en later in loondienst. Bij Elysium heb ik ook een aantal wellness massages geleerd, waaronder de hotstone massage die ook hier bij Live.! Massages kan worden geboekt.

Het contact met de klanten, zowel sporters als anderen, vind ik altijd weer leuk. Het oplossen van stress- en spierproblemen geeft mij steeds weer veel voldoening. Iedere klant heeft weer zijn eigen specifieke aandachtspunten en vraagt daarom ook steeds een andere aanpak. Daarom is het werk als masseur mijn passie.

Je bent van harte welkom in de massagestudio!


Masseuse Marlena

Mijn naam is Marlena Paczewska afkomstig uit Polen en sinds vier jaar wonend in Nederland.

In 2013 heb ik de masteropleiding van algemene fysiotherapeut afgerond (afgestudeerd aan de Hogeschool van fysiotherapie in Polen) en ben ik na mijn opleiding mezelf verder gaan ontwikkelen. Dit heb ik onder andere gedaan door diverse massagecursussen te volgen en hiermee mijn kwaliteiten te vergrootten.

Inmiddels heb ik vier jaar ervaring (als masseuse) opgebouwd in mijn eigen massagepraktijk. Maar na één jaar ervaring in mijn eigen praktijk, werd mij al heel snel duidelijk dat ik mijn kennis over manuele therapie wilde gaan uitbreiden. En zo kwam ik bij Live.! Massages als masseuse terecht!

Voor mijn ontwikkeling als manuele therapeut heb ik inmiddels meerdere opleidingen en cursussen gepland staan, die ik in 2018 zal gaan volgen; Dit alles om de klanten nóg beter te bedienen! Want dit is wat ik doe, het verlichten van pijnen van u als klant geven mij vreugd en hebben mij altijd veel voldoening gegeven.

Massage is één van de oudste manieren van genezen die onvoorstelbaar positieve invloed heeft op lichaam en geest. Het is één van de beste cadeaus die u uzelf kunt geven. Dus wilt u een behandeling bij mij? Ik ben in de ochtenduren vrij voor u in planbaar.

Massage it's about being good to yourself!

Het verlichten van pijnen van u als klant geven mij vreugd en hebben mij altijd veel voldoening gegeven.