Wellness massages

Ontspanningsmassage

In deze hectische tijd is het belangrijk om even een moment voor uzelf te vinden. Stress op het werk en thuis zorgen voor veel spanning in het hele lichaam, daar kunnen wij u bij helpen.

De klassieke ontspanningsmassage waarbij body en mind wederom één worden neemt het onaangename gevoel uit de huid weg en maakt het lichaam bestand tegen onprettigheden. De ontspanningsmassage is huidvriendelijk, neutraal en geschikt voor ieder huidtype.

Vitamine massage

Een unieke, bijzondere en huidvriendelijke ontspanningsmassage waar wordt gewerkt met een uitgebalanceerde samenstelling van massage-oliën. De massage-emulsie bevat natuurlijk werkzame stoffen zoals kamille, allantoine en vitamine E. Daarnaast zorgt de massage- emulsie ervoor dat de huid zijn elasticiteit en rekbaarheid terug krijgt, beschadigd weefsel wordt hersteld en het stimuleert de celvernieuwing in de huid. De vitamine massage is vooral geschikt voor ieder met een droge en problematische huid waardoor u na deze massage weer heerlijk in uw vel zit.

Hotstone massage

De hotstone massage is dé ultieme vorm van ontspanningsmassage. Deze massage wordt gegeven met speciale, gladde, vulkanische stenen (basalt stenen) die verwarmd worden tussen de 45- en 60 graden Celsius. De stenen worden warm tijdens de massage toegepast. Warmte dringt diep door in de spieren en botten, wat een ultieme ontspannende werking op lichaam en geest geeft. De werking van de massage zal direct voelbaar zijn en nog enkele dagen na de massage aanhouden.

Indian head massage

Het hoofd is een belangrijk deel van ons lichaam. Het is letterlijk het centrum van ons bestaan, waarbij de hersenen verantwoordelijk zijn voor het aansturen van alle processen in het lichaam. Helaas zijn de hersenen ook vaak een slachtoffer van stress en overprikkeling, met een scala aan klachten als gevolg.

De Indiase hoofdmassage is een heerlijk kalmerende massage van ons meest waardevolle gebied. Door het masseren van de nek, de hoofdhuid, gezicht en de oren ontstaat er een diep gevoel van ontspanning en ontstressing. Voor de ultime beleving kiest u een geurende olie naar wens, zomer- en wintergeuren worden gepresenteerd.

Deze massage is effectief gebleken tegen allerlei klachten rondom het hoofd, van (inspannings)hoofdpijn tot slapeloosheid, negatieve stemming, haaruitval en stress. De Indian head massage is heilzaam en berust op eeuwenoude methoden uit de Ayurveda. Met recht een aanrader!

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage uit Hawaii is een rustige, ritmische massage, volledig gericht op totale ontspanning. Het is een complete lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen worden gemasseerd. De bewegingen doen denken aan de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, lichaamsspanningen wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Om het weldadige effect van de massage te verhogen wordt er gebruik gemaakt van warme Sabai olie; een verzorgende olie met extracten van jasmijn en lotusbloem.

Bamboe massage

De bamboe massage is een eeuwenoude manier om het lichaam te verzorgen middels rollende en wrijvende bewegingen met bamboestokken. Deze speciale, handgemaakte en gepolijste stokken rollen de spieroneffenheden en het bindweefsel los waardoor klachten aan de spieren verminderen. Klachten die door vastzittende spieren kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld (lage) rugpijn of (spannings)hoofdpijn. Deze massage is zeer geschikt voor het verminderen van stress. Een heerlijke ervaring voor vermoeide spieren!

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is hard werken, daar kunnen alle moeders over meepraten. Het lichaam krijgt een hoop te verduren tijdens de zwangerschap en tijdens deze periode is het geen overbodige luxe om een welverdiende massage te ondergaan. Uw gedachtes komen geheel tot rust, de ademhaling wordt dieper en er ontstaat totale ontspanning. Door het regelmatig ondergaan van een massage tijdens uw zwangerschap zullen lichamelijke klachten verlichten. Tijdens de zwangerschapsmassage wordt u zo comfortabel mogelijk op de behandeltafel (op de zij of vanuit zitpositie) gemasseerd.

Wilt u uw kindje laten mee genieten van de massage? Kies er voor om uw buik te laten masseren!

Hotshell massage

Hotshells zijn met warm water gevulde massageschelpen, ontwikkelt door één van onze eigen masseurs. Door middel van de schelpen in combinatie met warme amandel of argan olie dringen de massage effecten door tot diep in de spier, wat er voor zorgt dat de spier ontspant en de spierklacht vermindert. Door gebruik van een bodyscrub wordt de huid optimaal geprikkeld. De poriën worden diep gereinigd en bloedsomloop bevorderd. Na het reinigen van de huid voelt het parelmoer van de schelp heerlijk zacht aan. De huid wordt optimaal gestimuleerd! Voor de hotshell massage kan er uit twee verschillende basis massage oliën worden gekozen; amandel- of argan olie.